PANNON TURFGRASS - Kert

KERT

Zöld kert rekordidő alatt:
PANNON TURFGRASS® az Ön ügyfeleinek

Bízza ránk a fű nevelést, és terítse le a prémium minőségű 100 %-ban gyommentes készgyepet. Spórolja meg Ügyfelének a magvetéssel járó fáradságos munkát, ami nem garantálja a tökéletes eredményt. A PANNON TURFGRASS® lehetővé teszi, hogy kertje üde zöld legyen a telepítés után azonnal és máris legalább 1 év előnyben van a vetett fűvel szemben. Profitáljon Ön is a sokéves készgyeptermesztési tapasztalatunkból.

Fűnyírás Kert

Optimális körülményeket biztosít a homokos talaj és a Pannon klíma

A PANNON TURFGRASS® könnyű, homokos, jó vízáteresztő képességgel rendelkező talajon termel. Ez szavatolja az egyedi alkalmazkodó képességet, minden kerti talajon, nem alkotva vízzáró réteget. Fűmag keverékünkben csak a legjobb minőségű fűfajtákat, fajokat használjuk fel. Termékünk könnyen alkalmazkodik a különféle környezeti feltételekhez ezért különösen megfelel a kertépítők elvárásainak.

Öntözés Kistekercsek

Megfelelő gondoskodás −
a kiváló minőség alapfeltétele

Magyarországon két telephelyen termelünk több, mint 120 hektár termőterületen. Munkatársaink másfél éven keresztül nagy odafigyeléssel gondoskodnak a PANNON TURFGRASS® gyepről. A fejlődő gyepet rendszeresen kaszálják, levegőztetik, öntözik és kijuttatják az alapvető tápanayagokat. A kiváló minőségű készgyep alapját a homokos talaj és a megfelelően válogatott mag adja, továbbá a Pannon klíma nagy mértékben hozzájárul a gyep ideális növekedéséhez.

PANNON TURFGRASS® minőségi készgyep előnyei

Gyommentesség

Strapabíró

Kitűnő regenerációs képesség

Jó alkalmazkodó képesség

Finom levélzet

Üde zöld szín

Nálunk mindig friss készgyepet kap

Mi tudjuk, hogy a kertépítőknek mire van szüksége: frissen vágott készgyepre közvetlenül a termőterületről. Változatlan csúcsminőséget garantálunk a teljes szezonban. Üzemünk kedvező fekvése és üzemviszonyaink lehetővé teszik, hogy a megrendelésekre rugalmasan és rövid időn belül reagáljunk. A kért időpontban telephelyünkön átveheti a készgyepet, de a kiszállításban is tudunk segíteni.

REFERENCIÁK

A PANNON TURFGRASS® gyepet már számos európai stadionba telepítették.
Győződjön meg Ön is referenciáinkról!

Pancho Aréna Felcsút Groupama Aréna Budapest
Pancho Aréna
Felcsút (Magyarország)
2014
Groupama Aréna
Budapest
2017
Stadion Wien Stadion Salzburg
Ernst Happel Stadion
Wien (Ausztria)
2015
Red Bull Arena
Salzburg (Ausztria)
2014
EB-Stadion Wroclaw EB-Stadion Poznan
Stadion EB 2012
Wroclaw (Lengyelország)
2012
Stadion EB 2012
Poznan (Lengyelország)
2012

GALÉRIA

Öntözés Kistekercs szedés Erős gyökerek
Kistekercs szedés
Kastély Mühldorf Lerakás Szállítás Kert Öntözés
Back to Top