Facebook Instagram

Miért készgyep?

Lássuk az előnyöket!
Bernhard
CEO
Sep
13

Fontolóra vette, hogy készgyepet telepítsen kertjében? Számos előnnyel kecsegtet a vetett fűmaggal szemben. Győzödjön meg róla!

Időelőny

A készgyep legnagyobb előnye kézenfekvő: telepítésével rövid időn belül dús, egészséges pázsit pompázik kertjében. Ez a hirtelen megszépülés számos kertépítő és kerttulajdonos arcára mosolyt varázsol. Az idő nagy érték. A Pannon Turfgrass® lehetővé teszi, hogy kertje üde zöld legyen a leterítés után azonnal, és máris legalább 1 év előnyben van a vetett fűvel szemben. Telepítsen készgyepet és vegye azonnal birtokba kertjét!

Hamar terhelhető

A készgyep azonnal bevetésre készen áll, mindössze gyökeret kell eresztenie az új táptalajban. A telepítést követően egy héttel minden további nélkül a gyeptakaróra léphet, és már hívhatja is a családot és barátait egy élvezetes kertipartira. Három hét után pedig minden tevékenységhez és játékhoz helyet biztosít!

Gyomoktól mentes és életerős

A jó minőségű készgyep egészséges, dús és gyomoktól mentes. Vitális zöld színét és sűrű, egységes felületét azonnal élvezheti!

Amikor csak szeretné, telepíthető

A készgyep alapvetően bármikor telepíthető. Ezzel ellentétben a fűmag vetésekor fokozottan ügyelni kell a megfelelő vetési időre és hőmérsékletre.

Nincs hibázás a vetésnél

Termelőként tisztában vagyunk azzal, hogy a gyep felhúzását számos hibázási lehetőség kíséri:

  1. A vetőmag egyenetlen vetése
  2. A gyep helytelen öntözése a növekedési fázisban
  3. A trágyázás nem optimális
  4. A madarak felcsipegetik a vetőmagot

És a felsorolást még tovább folytathatnánk... A készgyeppel azonban ezek a hibázási lehetőségek teljeséggel kiküszöbölhetők, hiszen a szakemberek mindenre figyelnek! Önnek nincs más dolga, minthogy hátradőljön és élvezze a dús, puha gyepszőnyeget!

Konklúzió: mégha a vetett fűmag ára kedvezőbb is, a készgyep befektetés az időmegtakarításhoz. Minősége kíváló, azonnal használható, és telepítése egyszerű.

Felkeltettük érdelődését? Lépjen velünk kapcsolatba!